Jakość potwierdzona certyfikatami
Nagrody i Certyfikaty
Na opakowaniach naszych produktów znajdą Państwo certyfikaty, m.in.:
• Chronione oznaczenie geograficzne (Protected Geographical Indications)
• Godło „Teraz Polska” • Produkt Lokalny z Małopolski • Agro Polska
• Firma Rodzinna • Znak „Jakość Tradycja”.
Ze szlachetności lokalnych, galicyjskich receptur i sposobów wędzenia zrodziła się Kiełbasa Lisiecka. Prawdziwy rarytas, którego posmakowanie na zawsze zmienia wyobrażenie o smaku prawdziwej kiełbasy. Certyfikat Produktu Regionalnego, wystawiony przez Unię Europejską potwierdza to, co czują jej wierni sympatycy. Ze szlachetności lokalnych, galicyjskich receptur i sposobów wędzenia zrodziła się Kiełbasa Lisiecka. Prawdziwy rarytas, którego posmakowanie na zawsze zmienia wyobrażenie o smaku prawdziwej kiełbasy. Certyfikat Produktu Regionalnego, wystawiony przez Unię Europejską potwierdza to, co czują jej wierni sympatycy.
Wędliny sygnowane nazwą Wolarek słyną
z niesamowitego wręcz smaku. Są aromatyczne, soczyste, delikatne.
Z najlepszego mięsa, z najbardziej podstawowych przypraw, dodatków, w murowanych wędzarniach tworzymy wędliny, które słyną z jakości. Wędliny Wolarek były wielokrotnie nagradzane na Festiwalach Smaku i oznaczane licznymi, cenionymi w Polsce i Europie certyfikatami.